1. Haberler
  2. BELEDİYELERDEN HABERLER
  3. Hatay
  4. HBB’DEN HALK SAĞLIĞINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

HBB’DEN HALK SAĞLIĞINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HBB’DEN HALK SAĞLIĞINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için il genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından “Her Ölçüm Yeni Bir Başlangıç” sloganıyla yürütülen proje kapsamında, Reyhanlı ilçesindeki 100. Yıl Parkı’nda sağlık taramaları ve bilgilendirme etkinlikleri gerçekleştirildi.

Etkinlik boyunca uzman diyetisyenlerin rehberliğinde vatandaşlara ücretsiz olarak vücut analizi, tansiyon ve diyabet ölçümleri yapılarak her yaş grubundan vatandaş yoğun ilgi gösterdi. 

Başkan Öntürk’e Teşekkür

Sağlık durumlarını öğrenme fırsatı bulan vatandaşlar, sağlıklı yaşam konusunda farkındalık kazandıklarını ifade ederek HBB Başkanı Mehmet Öntürk ve ekibine teşekkür etti.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi yetkilileri, halk sağlığının korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini ve il genelinde belirli aralıklarla devam edeceği belirtti. 

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz: 
Fotoğraf: https://sendgb.com/v3B7ke1PYfH
Video: https://sendgb.com/9I1r64PJy7Z

 

HBB’DEN HALK SAĞLIĞINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Yorum Yap

Giriş Yap

Haber Dijital ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin